Студенти беруть активну участь у науковій роботі, здобувають призові місця та нагороди на конкурсах науково-дослідних робіт та олімпіадах. Щорічно студенти приймають участь у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія»; відкритому конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 186 Видавництво та поліграфія; всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан» та інших.

Відзначено дипломами:

Бейлах Тамара Олегівна

нагороджена дипломом лауреата за роботу "Дослідження відтворення кольору при виготовленні сувенірної продукції" в номінації "Актуальна науково-практична робота" Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 186 Видавництво та поліграфія, НТУУ "КПІ" ВПІ, м. Київ, 2021 рік; науковий керівник — к. т. н., доцент Чепурна К. О.

Клішина Марія

нагороджена дипломом ІІ ступеня за роботу «Особливості виготовлення видань зі змінними елементами блоку»  у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2019 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Хмілярчук О. І.

Комарницька Альона

нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «Вплив технології виготовлення офсетних друкарських форм на якісні показники відбитків» у відкритому конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 186 Видавництво та поліграфія, НТУУ «КПІ» ВПІ, м. Київ, 2019 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

Федорова Діана

нагороджена дипломом І ступеня за роботу «Технологічні особливості процесу лакування лаками «Soft Touch» у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2018 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Лотоцька О. І. (Бараускєне О. І.).

Омік Тетяна

нагороджена дипломом ІІ ступеня за роботу «Структура і властивості антифрикційних композиційних матеріалів на основі відходів легованої сталі для друкарських машин» у всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Матеріалознавство», Харківський національний автомобільно-дорожній університет, м. Харків, 2018 рік; науковий керівник – д.т.н., професор Роїк Т. А.

Карась Максим

нагороджений дипломом ІІІ ступеня за роботу «Відтворення кольору на тонованих поверхнях – забезпечення його ідентичності» у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2018 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

Козік Андрій (кафедра технологій поліграфічного  виробництва)

Юрченко Марина (кафедра видавничої  справи та редагування)

3 місце за напрямом «Соціальна відеореклама» за результатами міжнародного фестивалю реклами для студентів і молодих фахівців у галузі реклами, PR, маркетингу, дизайну, журналістики «Scotch Fest» 2017, Інститут журналістики, м. Київ

Шубко Юрій

нагороджений дипломом І ступеня за роботу «Контроль стану поверхні анілоксових валів – гарантія якісного виконання паковання флексографічним способом друку» у XI Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», м. Київ, 2016 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Хмілярчук О. І.

Грамотами відзначено роботи:

Кірякової Наталії

«Дитяча настільна гра з 3-D елементами», відкритий конкурс студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», 2019 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

Пашко Ірини

«Настільна кулінарна книга: ергономічність та практичність користування», відкритий конкурс студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», 2017рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

 

Переможці ІІ туру всеукраїнської олімпіади з дисципліни  «Проектування видавничо-поліграфічного виробництва»

2019

Клішина Марія Олександрівна

Третє місце

2018

Довгань Анастасія Анатоліївна

Третє  місце

2016

Рибицька Валерія Вікторівна

Друге місце

2015

Сірик Марія Володимирівна

Третє місце