photo 2022-05-14 12-59-58

Педагогічний колектив та студентство НН ВПІ з невимовним сумом та журбою повідомляють, що 5 травня 2022 р. студентка групи СГ-92 Олександра Анік’єва загинула під час несення служби
Олександра  з початком відкритої агресії росії проти України 24.02.2022 р. вирішила захищати Батьківщину зі зброєю в руках у лавах Територіальної оборони України, а згодом - у лавах Збройних Сил України.
Війна, принесена на нашу землю агресором, відбирає в нас кращих синів і дочок, рашистська наволоч намагається відібрати в нас усе – минуле, сучасне, майбутнє; красу, мову, культуру й саме право існування на власній, Богом даній, українській землі.
Олександра, яка мріяла стати мисткинею книги, нести гармонію й красу у цей світ, у свої 19 квітучих літ склала голову, захищаючи свою Батьківщину як стрілець Збройних Сил України.
Ректорат та увесь колектив КПІ ім. І. Сікорського, педагогічний колектив та студентство НН ВПІ з невимовним сумом та журбою повідомляють, що 5 травня 2022 р. студентка групи СГ-92 Олександра Анік’єва загинула під час несення служби
Ми схиляємо голову перед її сміливістю й патріотизмом та вислювлюємо глибокі співчуття родині Олександри.
Вічна їй пам’ять!
Слава захисникам та захисницям України!
Слава Україні!
Героям слава!